avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

La cat timp dupa ce trimite banca scrisoare catre executorul judecatoresc iti pune proprire pe salariu?Dar in cazul meu ca nu am nici serviciu si nici macar un bun pe numele meu?Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 12:13, 5 Septembrie 2010
Punerea in executare se poate face in maxim 3 ani de la obtinerea titllului executoriu, sub sanctiunea prescriptiei.
Din moment ce nu aveti nici salariu si niciun bun pe numele dvs., executorul judecatoresc va incheia un proces verbal prin care va arata imposibilitatea executarii titlului executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita dand0 dand0 Buna ziua, De cateva luni sunt hartuit de o celebra firma de recuperatori care imi cer sa restitui diverse procente (intre 50% si 100%) dintr-o presupusa ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)
Executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina sorin22 sorin22 Am o intrebare. O sa incerc sa fiu cat mai concis in explicarea situatiei. Am un imprumut de nevoi personale(nu am girat cu nimic) din 2008 la o banca ... (vezi toată discuția)