avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj

Am absolvit anul acesta dar am depasit termenul de 60 de zile pt a depune actele necesare pentru a obtine ajutorul de somaj deoarece a trebuit sa sustin si examenul de baclaureat si in sesiunea de toamna .
Mai pot obtine ajutorul de somaj dak am depasit cele 60 de zile si daca nu am luat examenul de bacalaureat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:34, 5 Septembrie 2010
1. Trebuia sa va inscrieti la Somaj in 60 de zile de la absolvire si depuneati o adeverinta de absolvire, de la scoala.
2. Va puteti inscrie si acum la Somaj dar nu veti mai beneficia de indemnizatie de somaj.
3. Mergeti totusi si pana la AJOFM si incercati.
Si la ce imi foloseste doar inscrierea la ajutorul de somaj ?
Daca va inscrieti la AJOFM acesta va poate oferi un loc de munca si de asemenea puteti face, gratuit, un curs de calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti,daca un absolvent 2009 studii medii, luat in evidenta AJOFM in termenul celor 60 zile de la absolvire, respectiv inceputul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj pavia pavia as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)
Termen 60 zile absolvire - somaj Stef111 Stef111 Buna ziua, am sustinut anul acesta examenul de bacalaureat si l-am picat in cele doua sesiuni, (iunie si august), astazi am fost la agentia fortelor de munca ... (vezi toată discuția)