avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot cere despagubire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot cere despagubire?

pe un teren extra viran care este in proprietatea mea se fac sapaturi si forari nu stiu exact pentr ce deoarece nu am fost anuntati nici de primarie nici de firma care se ocupa de lucrare.ce pot face? am dreptul sa ii impiedic?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 21:10, 5 Septembrie 2010
Da, aveti.
Pare ca este infractiune ad etulburare de posesie.
Puteti sesiza politia, care va identifica eventualii faptuitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare gard construit ilegal pe domeniul public dan009 dan009 un vecin a construit langa fereastra mea pe terenul viran dintre blocuri un gard care ii permite numai lui sa utilizeze acest teren viran; am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Blocare autoturism parcat pe proprietate privata gabi_ceausescu gabi_ceausescu As dori sa stiu daca este legal sa blochez un autoturism care a parcat pe un loc de parcare (proprietate privata, a fost cumparat si detin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Furt si tulburare posesie carmen ala carmen ala Prin donatie, eu si fratele meu am primit, printre altele o suprafata de teren de la o matusa. Fratele s-a inteles cu o persoana(ruda) sa lucreze partea lui si ... (vezi toată discuția)