avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... prezentare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

prezentare divort

Am primit citatia de divort ,eu nu sunt de acord cu divortul si vreau sa stiu daca trebuie sa ma prezint la prima infatisare.Nu doresc sa divortez pentru ca fetita mea are nevoie si de mama si de tata.Ce se intampla daca nu ma prezint la prima infatisare.
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 21:58, 5 Septembrie 2010
in prima faza se va amana, daca nu va prezentati nici la urmatoarele, se va judeca in lipsa.
avand in vedere ca exista un copil la mijloc, ar trebui sa va prezentati si sustine punctele de vedere
stiti si cat timp dureaza un asemenea proces? se acorda termen de impacare?
Parerea mea este sa va prezentati si sa va faceti apararea.Solicitati un termen pt angajare avocat, la primul termen de judecata, pt a trage de timp.Intre timp poate ii vine domnului mintea la cap!
thea12 a scris:

stiti si cat timp dureaza un asemenea proces? se acorda termen de impacare?



Nu se mai acorda termen de impacare, dar la primirea cererii de divort judecatorul este obligat sa intrebe reclamantul daca staruie in actiunea pe care a formulat-o (de divort).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)
Amanare sau nepronuntare divort escape2009 escape2009 Buna ziua ! Sotia mea a intentat divort, cu prima prezentare maine. Ea in cerere a trecut ca sunt si eu de acord dar nu este asa . Imi iubesc sotia si o ... (vezi toată discuția)
Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)