avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod CAEN 7420
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod CAEN 7420

CAEN 7420, activitati fotografice, plateste somaj si pensie (cas platim)?
Platim impozit semestrial suma pe care o stabilesc finantele, suma din care se scade 50% deoarece am si loc de munca.
Doresc sa stiu si ce fel de PFA sunt independent sau dependent?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:58, 6 Septembrie 2010
Ca PFA pt veniturile realizate se platesc contributiile individuale: CAS, contributie somaj, contributie asigurari sanatate.
Impozitul pe venit se plateste trimestrial conform deciziei de impunere transmisa de de fisc. Reducerea de 50% este prevazuta de decizia de impunere.
Independent sau dependent? Depinde ce activitate desfasurati in raport cu platitorul de venit si de criteriile prevazute de art. I, pct. 2.1. din OUG nr. 58/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa!!!!!! ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva cu orice informatie ii multumesc anticipat! In primul rand un pfa neplatitoare de tva si avand ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7420 anca david anca david Doresc sa stiu ce taxe trebuie sa platesc daca sunt PFA COD CAEN 7420 activitati fotografice, mentionez ca primesc odata pe an decizia de impunere din care am ... (vezi toată discuția)
Pfa - activitati fotografice lucalis lucalis Buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de un PFA sau II: - doresc sa infiintez II (intreprindere individuala) - cod CAEN: 7420 (activitati ... (vezi toată discuția)