avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii salariati

Vreau sa stiu daca societatea este obligata sa plateasca unei persoane aflata in concediu de maternitate compensarea diferentei dintre salariu de baza avut si indemnizatia legala la care are dreptul si un salariu mediu pe unitate pentru nasterea fiecarui copil. Mentionez ica in contractul colectiv al societatii nu sunt specificate aceste beneficii.

Alte discuții în legătură

Ajutoare legale salariati liana istrate liana istrate In cazul in care unei salariate i s-au platit 2 luni de concediu prenatal si 2 luni de concediu postnatal, o societate este obligata sa-i plateasca si un ... (vezi toată discuția)
Salariu suplimentar platit mamei pentru nasterea copilului Nelia2583 Nelia2583 Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca orice angajator este obligat sa respecte articolul 51, lit c din contractul colectiv de munca: Art. 51 - În afara ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere anonim1607 anonim1607 Buna ziua,sunt angajator,medic de familie aflat in contract cu Casa Nationala de Asigurari(persoana fizica autorizata).Am,angajat acum 5 ani o asistenta,care ... (vezi toată discuția)