avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... COMUNICARE-HOTARARE CIVILA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

COMUNICARE-HOTARARE CIVILA

in urma procesului pt pensia de intretinere.ambele parti prezentandu-ne,am primit asa numita COMUNICARE,in care in numele legii se hotaraste cuantumul.insa la sfarsit precizeaza ''CU DREPT DE RECURS IN 15 ZILE DE LA COMUNICARE''.intrebarea mea este;in ce ar consta recursul pe care l-ar putea face PARATUL?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 11:11, 6 Septembrie 2010
In nelegalitatea si netemeinicia hotararii judecatoresti.Va poate invoca orice ca si motiv de recurs, daca doreste sa va sicaneze.Daca ,castiga recursul, ramane de vazut.
Paratul poate invoca faptul ca pensia de intretinere este prea mare in raport cu veniturile fixe si constante pe care le castiga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere anulata ca netimbrata, hotarare nerecurata etc etc Buna seara, Am avut un proces de iesire din indiviziune, a fost o singura infatisare la care am luat parte ambele parti, iar reclamanul nu a platit taxele ce ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danielf2008 danielf2008 Am intentat o actiune in instanta pentru stabilirea pensiei alimentare in procent de 25% din venituri si nu in suma fixa asa cum instanta de judecata ... (vezi toată discuția)
Care este ºi de când curge termenul de recurs? tentea tentea am castigat un proces cu serviciul de inmatriculari. sentinta a fost data in 23 04 2013 inca nu am primit prin posta acasa nimic legat de proces. am aflat ... (vezi toată discuția)