avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie pentru cor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie pentru cor?

Tatal meu a fost sfatuit sa isi depuna dosarul pentru a primipensie datorita faptului ca a facut parte dintr-un cor, inainte de 1989. As putea afla in baza carei legi si ce acte ar putea depune? multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate gigelas gigelas Buna ziua, Daca doresc sa solicit anularea unui Titlu de Proprietate,carei instante trebuie sa ma adresez ? Care ar fi legislatia aplicabila ? Ce taxe ... (vezi toată discuția)
Unde pot citi lista cu etnicii germani de nationalitate romana care au plecat din tara in 1989 si care au renuntat sau li s-a retras cetatenia romana ??? Danbv Danbv Am avut o ruda,care in 1989,a plecat definitiv din tara,impreuna cu familia lui (la plecare avind pasaport romanesc). La un moment dat a revenit in tara si ... (vezi toată discuția)
Dobandire drept de proprietate Ale.M Ale.M Buna ziua, Tatal meu detine act de proprietar pe jumatate dintr-un teren extravilan aflat in indiviziune, iar cealalta jumatate apartine unei matusi care a ... (vezi toată discuția)