Buna ziua. Am avut in anii 90 un titlu de proprietate asupra unui grajd in ceea ce se numeau atunci CAP-uri. Titlul il am si acum, am platit pana in acest an inclusiv impozit pe terenul respectiv (care nu este trecut pe titlu) desi grajdul nu mai exista. M-am trezit intr-o zi ca pur si simplu terenul ar apartine acum unui angajat al primarieo. Primaria insa mi-a dat alt teren in alta zona si de 1 an dureaza parcelarea. Vroiam sa va intreb daca am acel titlu de proprietate si chitantele din fiecare an cu impozitul platit pe acel teren, se poate sa il recuperez? pentru ca asta cu alt teren mi se pare o abureala din partea lor. plus ca eu platesc impozit pe intraviulan si ei acum mi-ar da extravilan. Multumesc
Nu am semnat nimic. Mi s-a comunicat de la Primar ca o sa mi se dea in alta parte teren..asta dureaza deja de 1 an, chipurile dureaza parcelarea...ceea ce este o minciuna. Nu stiam daca titlul de proprietate al grajdului care a fost pe teren imi da drept si asupra terenului. desi daca nu as avea drept nici primaria nu s-ar obosi sa imi dea in alta parte altul