avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta de retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta de retrocedare

Fratele tatalui meu a primit 10 ha teren arabil extravilan in Dobrogea la Kogalniceanu am acte pentru inca 10 ha si cerere in termen ,actul l-am obtinut acum de la arhiva nationala si vreau sa stiu ce sa fac sa obtin diferenta de teren si o casa,nu am stiut pina acum ca unchiul meu a retrocedat teren si primaria nu ma informat inscris desi am cerere in termen legal,Multumim anticipat

Alte discuții în legătură

Ingradirea restitutio in integrum reveilquidam reveilquidam Stimate Doamne si Domni, Ma numesc Marijan Baz, de aproape 10 ani locuiesc in Germania, insa rudele mele se afla la Constanta. Nu sunt (inca) membra membru ... (vezi toată discuția)
Despagubirii razboi ContSters156226 ContSters156226 Buna ziua bunicii mei in anul 1940 au plecat din tara ca repatriati chemati de rich dar au ajuns deportati in Rusia ,apoi bunicul meu a fost chemat de trupele ... (vezi toată discuția)
Retrocedare ContSters156226 ContSters156226 buna ziua ,in anul 1991 unchiul meu a facut cerere pentru retrocedarea terenului tatalui sau in suprafata de 19.50 ha teren agricol,a demonstrat cu martori in ... (vezi toată discuția)