buna ziua ,in anul 1991 unchiul meu a facut cerere pentru retrocedarea terenului tatalui sau in suprafata de 19.50 ha teren agricol,a demonstrat cu martori in viata si a reusit sa retrocedeze 10 ha din cele 19.50 ha ,in anul 1998 am facut si eu cerere in termen pentru diferenta de teren,am dus si certificatul de mostenitor colectiv unde eram impreuna cu unchiul meu mostenitori dupa care am facut cerere si la legea 10 pentru casa bunicilor mei dar primaria nu ma luat in considerare nici la teren nici la casa .titlul de proprietate sa eliberat in anul 2001 cind eu aveam deja cerererea in termen si actele depuse la primarie dar nimeni nu ma luat in considerare.De atunci si pina azi tot le scriu si degeaba acum chiar am ajuns si la prefect tot degeaba ,la prefectura tot raspunsuri eronate da primaria ce trebuie sa fac cine vrea sa ma ajute bani nu prea am.
Trebuie sa chemati in judecata Comisia locala de aplicarea Legii 18 si Comisia Judeteana pentru obligarea la emiterea titlului de proprietate pentru diferenta. SAtasati acte si copie de pe cerere .Se va solicita atasarea dosarului format la primarie .Eu zic sa va angajati un avocat .