avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa poluare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa poluare

Buna ziua.Am trimis dosarul pentru chemare in judecata a Administratiei Fiscale pentru recuperare taxei de poluare la Tribunal,prin posta,dupa ce am sunat in prealabil si mi s-a spus ca se poate si asa.Mentionez ca am pornit pe cont propriu.Va rog sa-mi spuneti cand trebuie sa platesc taxa de timbru judiciar?In cuantum de cat?De la Tribunal mi s-a spus ca voi primi citatie acasa.Pot sa solicit judecarea in lipsa?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:11, 6 Septembrie 2010
4 lei taxa timbru-se plateste pana la primul termen de judecata,
se poate solicita judecarea in lipsa;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare aaa123 aaa123 vreau sa dau in judecata serviciul de inmatriculari pt a inmatricula o masina in romania fara a plati taxa de poluare. am luat de la cineva o chemare in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare platita in octombrie 2007 florentincristea florentincristea salut, in urma cu 3 ani am inmatriculat masina personala platind taxa de prima inmatriculare aproximativ 1700 euro. in urma cu putin timp am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum ... (vezi toată discuția)