avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general state nedepuse la ITM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

state nedepuse la ITM

AM RUGAMINTEA SA-MI RASPUNDA SI MIE CINEVA AM DEPUS ON_LINE DECLARATIA LA ITM
DAR NU AM DEPUS STATELE DE PLATA DE UN AN CONTABILA NU A DEPUS DECIT DECLARATIA ON LINE
CE SE VA INTIMPLA SI DACA ESTE O AMENDA SI DECIT ESTE VREAU SA STIU MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: stefan_constanta , utilizator 14:44, 6 Septembrie 2010
POATE TE LIPESTI DE SEFU SI TE IARTA IN SENSUL CA ITI DA DOAR AVERTISMENT.
AM AVUT O SIT. ASEMANATOARE LA INCEPUTUL ANULUI 2009, CONTABILA S-A IMBOLNAVIT DE CANCER SI NU A MAI PUTUT FACE TOTUL, AM MERS DIN PROPRIE INITIATIVA LA ITM SI I-AM EXPLICAT EXACT SIT.M-A TRIMIS LA UN INSPECTOR ACOLO SA-MI FACA P.V.IN CARE S-AU CONSEMNAT MAI MULTE CHESTII(CA NICI DECL.NU ERAU DEPUSE) IAR LA TERMENUL STABILT DE ACESTA AM FACUT TOTUL SI DE ATUNCI LE DEPUN LUNAR SI E OK.
MAI E SI REVISAL-UL LA ITM !!!
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Neoperare in carnetul de munca mihaela0926 mihaela0926 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat cu privere la situatia pe care o prezint mai jos: Sunt angajat la o un SRL cu contract de munca de 6 ani si saptamana ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba surdoiu surdoiu Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)