AM RUGAMINTEA SA-MI RASPUNDA SI MIE CINEVA AM DEPUS ON_LINE DECLARATIA LA ITM
DAR NU AM DEPUS STATELE DE PLATA DE UN AN CONTABILA NU A DEPUS DECIT DECLARATIA ON LINE
CE SE VA INTIMPLA SI DACA ESTE O AMENDA SI DECIT ESTE VREAU SA STIU MULTUMESC
POATE TE LIPESTI DE SEFU SI TE IARTA IN SENSUL CA ITI DA DOAR AVERTISMENT.
AM AVUT O SIT. ASEMANATOARE LA INCEPUTUL ANULUI 2009, CONTABILA S-A IMBOLNAVIT DE CANCER SI NU A MAI PUTUT FACE TOTUL, AM MERS DIN PROPRIE INITIATIVA LA ITM SI I-AM EXPLICAT EXACT SIT.M-A TRIMIS LA UN INSPECTOR ACOLO SA-MI FACA P.V.IN CARE S-AU CONSEMNAT MAI MULTE CHESTII(CA NICI DECL.NU ERAU DEPUSE) IAR LA TERMENUL STABILT DE ACESTA AM FACUT TOTUL SI DE ATUNCI LE DEPUN LUNAR SI E OK.
Transmitere revisal
AnnaM
Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului?
Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.