Nu vad nici un motiv in ceea ce ati descris aici. Poate exista un motiv, nu stiu, e posibil, dar eu nu-l vad.
Adica cererea dv. nu a fost judecata "echitabil, în mod public şi într-un termen rezonabil [...], de către o instanţă independentă şi imparţială, instituită de lege" pentru ca? Pntru ca nu a fost trimisa din recurs spre rejudecare?
Depinde si de motivul invocat in recurs. Daca a fost unul care cerea casarea sau nu. Daca e alin. 5 din 312, nu inteleg, eu am inteles ca totusi s-a cercetat fondul...
Reveniti cu amanunte.
Oricum, referitor la fond, posesia coproprietarului asupra intregului imobil este un exemplu clasic de precaritate a posesiei, deci aceasta nu mai este utile. Se presupune ca un coproprietar poseda pentru ceilalti. Precaritatea e mai mult decat un viciu al posesiei, este lipsa posesiei.
Depinde de elementele de fapt, este destul de greu aazi sa arati ca tu, coproprietar, ai crezut ca ai tot imobilul. Ca sunt intrebari simple, gen: cum ai dobandit partea ta? DSi restul, cum l-ai dobandit? Si nu poti spune ca nu l-ai dobandit in nici un fel niciodata, doar ca ti-ar fi placut si ai inteles ca e al tau ca nimeni nu mai trecea pe-acolo...
Oricum, cunosc foarte putin situatia de fapt, nu spun ce nu e posibil... O intrebare: platea impozit doar pe partea sa din proprietate sau pe intregul imobil?