Am o hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei SC pentru o creanta. Am apelat la un executor pentru recuperarea sumei de bani, insa SC respectiva are 0 lei, 0 bani in conturi; din acte reiese ca detine in proprietate 2 autoturisme.
Care sunt pasii de urmat pentru recuperarea creantei?
daca v-ati adresat unui executor, acesta va sti cum sa procedeze in vederea recuperarii creantei..probabil va pune sechestru pe masini, care ulterior vor fi vandute si banii obtinuti va vor reveni dvs...
daca cele doua autoturisme sunt in proprietatea debitoarei si nu in leasing le puteti valorifica. mai intai trebuie sa le identificati si apoi sa mergeti cu executorul sa le puna sechestru; dupa care acesta le va vinde la licitatie. luati legatura cu executorul judecatoresc si va va spune ce trebuie sa faceti.
nu ati specificat valoarea creantei
daca se incadreaza sa cereti deschiderea procedurei de insolventa s-ar putea sa va recuperati banii
sau daca aveti datorii la stat si el cere rambursare exista o posibilitate de cesiune si in loc sa primeasca el banii va sunt platite datoriile
sau mai sunt posibilitati juridice, conteaza ca scrie in hotararea judecatoreasca, etc
Nu putem cere insolventa. Valoarea creantei este mai mica decat limita minima legala pt. care se poate solicita insolventa. Nici datorii nu avem.
Multumesc pt. raspunsuri.=D>
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Prescriptia
desucheata
Buna ziua!
In anul 2009 am achizitionat un autoturism nou,de la un dealer autorizat, iar ulterior, am aflat ca proprietarul masinii era o alta societate de ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Barabas Reka
Buna ziua, la o firma au pus sechestru pe masina, intrebarea mea ar fi, in cazul in care ex. as plati o suma mai mica catre ei, ar mai putea sa vina executorul ... (vezi toată discuția)