avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract vanzare-cumparare autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract vanzare-cumparare autovehicul

As dori un sfat in urmatorul caz:
Pe data de 24 august am incheiat un contract de vanzare cumparare a autovehiculuilui Fiat Punto cu valoare de 3000 euro cu o firma de constructie. De fapt intelegerea a fost de 4500 euro, insa pentru a nu plati firma prea mult statului, am cazut de accord sa fie scris in contract 3000 euro si sa primesc in mana 4500, acesta nefiind inmatriculat. In ziua in care am incheiat contractul, am primit 2500 euro, restul de bani ramanand sa primesc dupa doua zile in alta tara intrucat am plecat din tara. Cand am incercat sa iau iarai legatura cu administratorul firmei a inceput iar sa ma amane, dupa care nu mi-a mai raspuns deloc la telefon. Ce as putea face in cazul acesta? Mentionez ca in contractul de vanzare cumparare numele firmei este inscrisa gresit de trei ori si doar o singura data e scris corect! Va rog sa ma ajutati cumva!
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 16:10, 14 Septembrie 2010
Din sustinerile dvs., lucrurile sunt neclare.
Ati gresit in momentul in care nu ati trecut in contract intreaga suma...legal nu mai puteti solicita decat diferenta de 500 euro daca si numai daca, acest lucru reiese din actul de vanzare-cumparare.

Cred ca v-ar fi utila si aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
Daca nu puteti face dovada sumei pe care trebuie sa o primiti de la acea firma nu mai puteti recupera decat diferenta de 500 euro,deoarece in contract este trecuta suma de 3000 euro si acel contract este semnat de dv.Chiar si suma de 500 euro este greu de recuperat daca pe acel contract nu ati mentionat ca din aceasta suma ati primit doar 2500 urmand ca diferenta de 500 euro sa o primiti in data de .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire costelus3 costelus3 In urma cu 2 luni am semnat un antecontract in vederea cumpararii unui teren , valoarea reala a terenului fiind de 7500 de euro , iar in antecontract fiind ... (vezi toată discuția)
Firma x srl are contract de prestări servicii de curatenie cu ... Administrator666 Administrator666 Firma X SRL are contract de prestări servicii de Curatenie cu firma Z SRL, in Martie 2020 convin verbal fără nimic in scris sa factureze doar 2500 lei / ... (vezi toată discuția)
Problema masina furata / schimb masini / recuperat bani djkt2 djkt2 Buna \"dimineata\". Am intalnit un tip de la care am cumparat niste telefoane de cateva ori, am prins incredere, dupa un timp mi-a propus un schimb , sa dau ... (vezi toată discuția)