avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma X SRL are contract de prestări servicii de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma X SRL are contract de prestări servicii de Curatenie cu ...

Firma X SRL are contract de prestări servicii de Curatenie cu firma Z SRL, in Martie 2020 convin verbal fără nimic in scris sa factureze doar 2500 lei / luna in loc de 3000 lei / luna. Pana in prezent firma Z SRL a plătit doar 2500 lei / luna pe baza facturii de la firma X SRL deși firma Z SRL își revenise cu activitatea la sfârșitul hotărârii de urgentă privind pandemia. Firma X SRL poate recupera diferența de 500 lei din contract pe fiecare luna deși a facturat pana in prezent doar 2500 lei și nu 3000 lei cât este specificat in contract? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:21, 16 Noiembrie 2021
Pai, au convenit si achiesat tacit la modificarea sumei facturate. Cum sa mai recupereze cei 500 lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prime angajati asociatie proprietari cyan cyan Este legal sa se acorde prime de sfarsit an pentru administrator si femeia de serviciu in conditiile in care administratorul este angajat prin firma de ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)
Plata facturi cand ai emis tu facturi de penalitati kyky42 kyky42 Vreau sa ma lamuresc cu o problema. Exista 2 contracte de prestari lucrari pentru 2 puncte de lucru incheiate de firma X ca si beneficiar cu firma Y ca si ... (vezi toată discuția)