avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere dosar somaj

Am stagiu de cotizare complet 1 an la un angajator (iun 2008-sept 2009). Avand in vedere ca am fost in concediu fara salariu cam 10 zile pe luna anul acesta, si imi expira contractul pe perioada determinata luna aceasta, pentru a putea depune dosarul de somaj trebuie sa cer si de la primul angajator anexa 14? sau este suficienta numai adeverinta de la angajatorul la care lucrez acum, chiar daca am lucrate cateva zile in luna (februarie nu am lucrat deloc datorita vremii, lucrez la o firma de constructii). In cazul in care imi trebuie adeverinta de la primul angajator pot solicita sa mi-o transmita prin posta, curierat - platesc eu curieratul (sunt vreo 220 km pana la sediul social)
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
ionescu.maurelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:25, 6 Septembrie 2010
1. Daca cele 12 luni necesare pentru calculul indemnizatiei de somaj sunt la mai multi angajatori trebuie sa luati adeverinte de la fiecare.
2. Vorbiti cu angajatorul la telefon sa va puna adeverinta prin posta si ca suportati dvs. cheltuielile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului Andynyko Andynyko Buna, am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati, in iunie 2012 mi se termina concediu de crestere copil si nu am cu cine sa las copilul, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc irina_vasea irina_vasea Buna...sunt noua pe aici si daca am gresit adresa va rog anticipat sa ma iertati.momentan ma aflu in concediu pt cresterea copilului care imi expira duminica ... (vezi toată discuția)
Somaj / anexa 14 viu viu Pe 13 septembrie anul trecut mi-a expirat preavizul dat de firma prin care ma trimiteau in somaj. Pe 14 septambrie m-am angajat la alta firma. Acum 2 ... (vezi toată discuția)