avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medicul de familie mi-a pierdut fisele medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medicul de familie mi-a pierdut fisele medicale

Medicul de familie, dupa ce l-am contactat pentru o trimitere banala, am aflat ca dansa nu mai este medic de familie si s-a transferat acum pe medicina muncii.
Cum ca, acolo unde a avut cabinetul, nu mai este ea si este un alt medic si ca fisele se afla acolo, dar nu este sigura.
Nu vreau sa ma cert, vreau sa iau toate mijloacele legale pentru ami recupera fisele.
Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: rondelli , utilizator 10:33, 8 Septembrie 2010
1. Cand a predat cabinetul a predat si arhiva asa ca adresati-va noului medic care a preluat si arhiva.
2. Daca nu se rezolva adresati-va Casei de Asigurari de Sanatate.
Va multumesc, o adevarata comunitate de profesionisti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul medic de familie refuza sa imi elibereze fisele medicale alina81 alina81 Buna ziua, In ultima vreme ma confrunt cu o problema la care as dori un sfat pentru a o rezolva. as dori sa imi schimb medicul de familie deoarece sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie ancamoise ancamoise Daca ma mut de la un medic de familie, trebuie sa achit catre acesta vreo taxa? Ce obligatii am vi-a-vis de acesta? Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Medic de familie nesolicitat andreeavaln andreeavaln Buna ziua, m-am trezit si eu cu mai putin de o luna in urma, inscrisa la un alt medic de familie decat cel solicitat de mine. Povestea sta in felul ... (vezi toată discuția)