avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act

cumnata mea a cumparat apartamentul dupa ce sotul a decedat ,are doi copii ,in apartament sta baiatul cel mare poate sa ii faca acte pe numele lui dar fara sa stie el si celalalt baiat? se poate pune si clauza?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:12, 6 Septembrie 2010
Daca este unica proprietara evident ca poate face acte de instrainare cu titlu gratuit, insa acestea sunt atacabile ulterior decesului ei, in instanta.Nu am inteles care ar fi clauza de care ati intrebat.
ii poate face contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să vând apartamentul fiilor mei? Inimii Inimii Pot sa vând apartamentul fiilor mei cu clauza? (vezi toată discuția)
Acte la o casa - contract de intretinere gabriel1950 gabriel1950 Buna seara Am si eu o mica nelamurire Astazi am incheiat niste acte intre mama mea si noi 2 (eu si cu sotia) la notar...este vorba de un CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! socrul meu trebuie sa faca actele pt un teren pe care ... irina_irina irina_irina Buna ziua! Socrul meu trebuie sa faca actele pt un teren pe care sunt 2 case (a lui in care locuieste si inca una in care stam noi, adica copilul lui cu ... (vezi toată discuția)