avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie sanatate

La declaratia la sanatate la FUNASS , exista un rand care se numeste suma totala de recuperat pentru pentru concedii si indemnizatii din lunile anterioare pentru care nu s-a recuperat.N-am recuperat deloc din lunile anterioare pentru concediul de maternitate, deci am un total de 953 lei,Mai jos, urmatorul rand am Total suma recuperata de angajator din contribuitia lunii curente, si-mi apare automat 11, fondul brut de salarii fiind 1320,De ce-mi apare acesta suma, 11, cand eu n-am recuperat inca nimic?
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 17:52, 16 Noiembrie 2007
fa o cerere catre departamentul personal si una catre departamentul juridic sa iti edifice ei problema. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seclaratii sanatate donya donya Buna ziua.am o intrebare pt cine poate sa ma ajute.vara asta am avut concediu de odihna si nu am facut dosar pt recuperarea banilor,dorind sa mi se traga lunar ... (vezi toată discuția)
Contributii concediu prenatal ela david ela david Ce contributii plateste societatea pentru o angajata care este in concediu prenatal si a avut in ultimile 6 luni salariul brut de 440 lei?Sanatate si somaj am ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc inainte de concediu de maternitate katty katty Inainte de a intra in concediu de maternitate( cele 126 de zile) am fost in concediu de risc maternal. Pe fluturasul de salar imi apare o rubrica \"salar ... (vezi toată discuția)