avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Confirmare demisie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Confirmare demisie

Cand un membru fondator/asociat isi da demisia, este necesara adunarea AGA, sau mai exact care este procedura?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bamse2008 , utilizator 07:32, 7 Septembrie 2010
Nu exista demisie in acest caz ci doar retragerea membrului fondator sau asociat din ONG si este necesara adunarea AGA spre a lua act de un asemenea demers
Deci sa inteleg ca el formuleaza o cerere tip retragere/demisie iar adunarea aproba aceasta cerere; este nevoie ca aceasta hotarare sa fie si ea depusa la grefa judecatoriei?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie - actualizare statut/act constitutiv - cine semneaza statutul si actul constitutiv? sebastian2020 sebastian2020 Buna, ziua. Avem o Asociatie in care am fost 5 fondatori, tot cu 5 membrii in Consiliul Director. Acum suntem 11 membri, 2 dintre fondatori nu mai ... (vezi toată discuția)
Sot si sotie membrii fondatori si cu functii de conducere la ong iacobdragomir iacobdragomir Sotul si sotia pot face parte dintr-o asociatie, adica pot fi membrii fondatori si pot ocupa functiile de presedinte si vicepresedinte? (vezi toată discuția)
Problema retragere din club. l_alexandra l_alexandra Buna ziua, Nu stiu sigur daca am ales bine categoriile/subcategoriile, sper sa nu fi incurcat. Am o problema, daca e cineva in tema si amabil sa imi raspunda ... (vezi toată discuția)