avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotul meu a parasit domiciliul de 3 saptamani ,spunand ca o sa divorteze ,impreuna avem o fetita minora,stam cu chirie,in cazul in care vom divorta ,eu nu pot plati chiria din salariul meu,credeti ca este obligat sa ne ofere un loc in care sa pot sta cu fetita.Tin sa precizez ca el a mai fost casatorit si mai are un baiat minor caruia ia lasat casa in care au locuit pana la divort.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters166528 , utilizator 16:29, 7 Septembrie 2010
buna seara.
sotul dvs va fi obligat la plata pensiei de intretinere.
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
ContSters97658, utilizator
Puteti cere obligarea lui la pensie de intretinere
in favoarea minorei.
va fi obligat de instanta doar la plata pensiei de intretinere pt copil. fata de dvs nu va avea asemenea obligatii.
nimeni nu-l poate obliga sa va ofere un loc unde sa stati cu fata.
din pacate pt. dvs. sotul nu este obligat sa va asigure un camin. dansul va putea cel mult sa fie obligat la plata pensiei de intretinere pt. minora, in cazul in care dvs. veti solicita iar instanta va va acorda custodia acesteia.
iar pensia alimentara va fi cu mult diminuata avand in vedere faptul ca dansul mai are un copil dintr-o alta relatie ..

Alte discuții în legătură

Incredintare tatalui ContSters129836 ContSters129836 In urma divortului dupa o casatorie de 3 ani, tutela fetitei in varsta de 2 ani, a fost incredintata tatalui. Fostul sot a intentat procesul de divort, pe ... (vezi toată discuția)
Avem custodie comună cu domiciliul la mama pentru fiica noastră, însă acum fosta soție vrea s-o abandoneze și să-și refacă viața. cum să opresc șantajul și amenințările ei? geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat Sunt divortat de cateva luni si avem impreuna o fetita de 6 ani Divortul a fost pe cale amiabila , la ... (vezi toată discuția)
cerere divort rafaeltimo rafaeltimo Buna ziua.Sunt divortata si recasatorita.Copilul meu de 7 ani este in custodia mea .Tatal lui nu este decazut din drepturi dar nu are ore de vizitare pt ca nu ... (vezi toată discuția)