avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical pentru copil bolnav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical pentru copil bolnav

indemnizatia pt. ingrijire copil bolnav se impoziteaza?
Cel mai recent răspuns: zinca mada , utilizator 21:19, 7 Septembrie 2010
Potrivit art.42 din codul fiscal "Nu sunt venituri impozabile indemnizaţiile pentru: risc maternal, maternitate, creşterea copilului şi îngrijirea copilului bolnav, potrivit legii;" sper ca te/am lamurit
;)
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ingrijire copil bolnav liana istrate liana istrate Buna ziua. Indemnizatia pentru concediu medical pentru ingrijire copil bolnav - mai mic de 7 ani, se impoziteaza ? (vezi toată discuția)
Impozitare indemnizatie risc maternal adina06 adina06 Buna seara! Sunt in concediu de risc maternal si am citit in codul fiscal ca indemnizatia pentru risc maternal nu se impoziteaza. Am primit fluturasl de salar ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal din somaj- impozitat annesis annesis Buna ziua, Am depus concediul prenatal la somaj sector 4, cei de acolo mi-au zis ca se impoziteaza. Din ce am citit pe alte forum-uri, nu este un venit ... (vezi toată discuția)