avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecare in lipsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecare in lipsa

sunt parte vatamata intr-un proces penal..mai precis viol..pot face cerere ca procesu sa se judece fara ca eu sa fiu prezent ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 11:50, 7 Septembrie 2010
O sa trebuiascca sa va prezentati pentru a da declaratii in
calitate de parte vatamata.
nu aveti ce face. trebuie sa mergeti macar la infatisarea cand vi se va lua declaratia.
Daca sunteti parte vatamata in viol faceti o cerere pentru a fi audiat/a in sedinta secreta.
Atunci vor fi prezenti numai cei implicati in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Calitatea de "parte in dosar" sorin cercel sorin cercel Se poate solicita din partea politiei vre o declaratie in vre un dosar ,si sa nu ti se comunice nimic din acel dosar ( nume ,nr dosar , persoanele implicate ... (vezi toată discuția)
Talharie coriandru coriandru Buna ziua, Acum ceva vreme mi s-a furat poseta cu tot ce aveam in ea. Pentru ca am opus rezistenta iar indivizii m-au impins si am cazut mi s-a spus ca este ... (vezi toată discuția)