avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de grefa

Buna ziua,

M-ar interesa daca exista un termen limita de depunere a certificatului de grefa la Politie, plangerea am depus-o la instanta in termenul legal de 15 zile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 09:53, 7 Septembrie 2010
trebuie depus inainte de a va expira perioada pentru care v-a fost prelungita valabilitatea permisului de conducere.
nu exista termen, dar cu cat il prezentati mai repede la politie, cu atat va recuperati permisul (daca despre permis e vorba).
Este interesul dvs de a-l depune cat mai repede pentru a va recupera permisul de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat hulubeicristian hulubeicristian Ma ajuta in instanta faptul ca nu am ridicat permisul de la Politie chiar daca am contestat p.v-ul? (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat in alt judet marius-3532 marius-3532 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul pe raza judetului Sibiu (eu fiind domiciliat in Bucuresti). Am contestat PV-ul si m-am dus cu certificatul de grefa ... (vezi toată discuția)