avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete de munca

se opereaza diminuarile salariale in carnetele de munca in situatia in care drepturile salariale sunt micsorate cu 25%?
Cel mai recent răspuns: flori81 , utilizator 13:44, 7 Septembrie 2010
Nu se opereaza, pentru ca se retine la salariu brut nu la incadrare se face doar decizie .
si daca se indexeaza salariile incepand cu luna ianuarie 2011, de unde rezulta in carnetele de munca la ce se aplica indexarea ????
Cine stie ce mai este pana atunci; si eu tot cu in sistem bugetar lucrez . In ianuarie se maresc salariile =D>
si mai e o problema...am colegi care au credite la banci si ar vrea sa beneficieze de refinantare , iar banca le cere acte din care sa rezulte ca venitul lor este diminuat. sunt banci care cer si copie de pe carnetul de munca. cum pot eu sa le dau adeverinta pe un salariu (cel diminuat), cand din copia de pe carnetul de munca rezulta altceva?
Din cate am inteles nu se mai cere copie dupa cartea de munca , dar bancile tot cer. Pana la urma tot va iesi ceva cu noua lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 118/2010- interpretare "cuantum brut salariu lunar de incadrare" ellena ellena Legile referitoare la salarizare, au devenit extrem de confuze. Avem sintagma de \"salariu de incadrare\" , \"salariu de baza\" , \"salariu brut lunar\", ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara -reducerea salariului de baza pe 1 luna cu 10 % beatrice culda beatrice culda Aplicarea acestei sanctiuni conf. art. 264, alin 1, lit.d - Codul Muncii, in urma respectarii procedurii de cercetare disciplinara, presupune modificarea in ... (vezi toată discuția)
Emitere dispozitie diminuare 25% dana81 dana81 Buna ziua. Imi poate spune cineva daca trebuiesc emise dispozitii de diminuare cu 25% a salariului brut fiecarui angajat? Avand in vedere ca nu se modifica ... (vezi toată discuția)