avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA nevalidarea codului de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

nevalidarea codului de tva

Buna ziua,
Doresc sa efectuez o achizitie de marfuri din Anglia(sunt inscrisa in Registrul intracomunitar,aprobat la 31.08.2010)i-am trimis furnizorului codul de TVA si am constatat cu stupoare ca acest cod nu este validat.De ce?Ce trebuie sa fac ,cui trebuie sa ma adresez?...
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: simion elena , utilizator 11:01, 7 Septembrie 2010
Din fericire codul TVA a fost validat acum 2 minute...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar bernadette bernadette Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva Am efectuat o achizitie intracomunitara si degeaba am transmis cod valid de tva furnizorului mi-au ... (vezi toată discuția)
Import cu factura din ue stematud stematud Achizitionam materiale de la un furnizor din UE, cu cod valid de TVA intracomunitar, la el in tara. Materialele vin dintr-o tara non UE, noi ne ocupam de ... (vezi toată discuția)
La cumparare/import din anglia, cum se plateste tva? nicubacila nicubacila Doresc sa cumpar ca persoana fizica o presa de produs peleti ptr sobe. Firma ma intreaba daca sa adauge TVA la pretul pe care urmeaza sa-l achit, sau nu? Cum ... (vezi toată discuția)