buna,firma la care lucrez are profil de proiectare ,salariatii au contract de munca cu plata in regie,dar se intentioneaza sa se plateasca dupa realizari.Trebuie sa se modifice tipul de contract de munca sau ceva?
Daca se intentioneaza modificarea respectiva se face un act aditional in care se specifica modalitatea de realizare a salariului negociat.Pentru respectivul salariu se stabileste o norma, in functie de aceasta se stabileste daca este depasita sau nu norma si daca salariul este afectat. Este necesara calcularea unei norme de lucru. Pentru o activitate de proiectare imi pare dificila realizarea acestei norme. Oricum ceva de genul 100 linii de 2 mm cu 0.02 ron.......?
modificarea c.i.m. se poate face prin act aditional la c.i.m. .
in ceea ce priveste norma de munca aceasta se " studiaza " inainte si in timpul realizarii acesteia
a se vedea si art. 16,17 c. mun. .
Cim atacat
panzarumitica
speta: contract individual de munca cu anumite prevederi salariale, inclusiv norma de hrana. Angajatorul informeaza angajatii ca anumite drepturi din CIM nu ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu
zozu
Buna ziua! O rugaminte am....tatal meu, nascut pe 06.11.1955, cu o vechime in munca de peste 40 de ani, in contabilitate, acum in prag de pensionare a ... (vezi toată discuția)