avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert online cu PFA, care sunt cerintele? e posibil?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert online cu PFA, care sunt cerintele? e posibil?

Buna,
Se poate practica comertul online daca imi fac PFA?
As vrea sa deschid un webshop in care sa vand produse naturiste de firma aduse din UE.
Ce acte imi sunt necesare?
Am nevoie de contabilitate? in ce consta? trebuie sa tin stocul? intrari/iesiri zilnice?
Ce taxe trebuie sa platesc? ce optiuni am? ce inseamna "norma de venit" ?
Cum ar fi cel mai avantajos sa incep un astfel de webshop?
Am nevoie de eticheta tradusa in lb. romana? daca pe produs e scris in alta limba? pot eu sa fac traducerea si sa lipesc peste, sau exista ceva autoritate care se ocupa de asa ceva?
La cine as putea sa apelez pt consultanta pe intreg procesul de deschidere al unui astfel de webshop pt a fi in legalitate totala? Exista avocati specializati in comertul online?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Etichete in limba romana bianca.iordan bianca.iordan Intetionez sa infiintez un magazin on-line de cosmetice pe care le voi importa direct de la producatori europeni.Intrebarea mea este: care sunt reglementarile ... (vezi toată discuția)
Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)
Etichetarea produselor alimentare din import crisirigeo crisirigeo Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns privitor la traducerea obligatorie a etichetei produsului adus din import. Concret, firma aduce ... (vezi toată discuția)