avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca nu am obtinut suspendare pt. executarea silita in urma unei contestatii pt. ca nu au fost probe relevante iar acum au aparut noi elemente se poate intoarce executarea silita impotriva reclamantului daca datele din contract nu reflecta realitatea si acesta este cercetat pe art. 215 c. pr. penala?
Cel mai recent răspuns: bissy_ralu , utilizator 14:25, 7 Septembrie 2010
deci dvs ati folosit tot terenul si ati obtinut si profit tot de pe tot terenul, lui platindu-i doar suma ceruta la hectar...deci ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa cereti reducerea contractului la suprafata de teren pe care vi-o poate pune legal la dispozitie, urmand a=i face plata numai la terenul respectiv...
- in ceea ce priveste terenul care nu era al lui, adevaratul proprietar il poate da in judecata si va poate da chiar si pe dvs-care v-a trebui sa va dovediti buna credinta in folosirea terenului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii silite andreya1202 andreya1202 pentru intoarcerea executarii silite inteleg ca procedura este oarecum aceeasi, difera faptul ca fostul creditor devine debitor. in urma executarii, sa ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita !!!!!!!!! Lixu Lixu Buna seara,va rog sa ma ajutati in ce temei din NCPC pot s fac o cerere intoarcere executare silita ,parata refuza sa-mi restituie sumele incasate ,dupa ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita- blocare conturi stf_stf stf_stf buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)