avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de instalare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de instalare

Buna ziua,
Am terminat facultatea de curand, anul acesta si la 18 ani am avut carte de munca 6 luni, dupa care mi s-a suspendat activitatea. Doresc sa stiu daca pot beneficia de prima de instalare, deoarece am domiciliul in Bacau si m-am angajat in Bucuresti.De asemenea vreau sa stiu unde ar trebui sa ma adresez.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 20:28, 10 Noiembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
In sectorul privat nu, decat daca este negociata o astfel de prima in Contractul colectiv de munca pe unitate (ceea ce e greu de crezut:)).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez in domeniu privat si în fisa postului am trecute ... TimeeaBV TimeeaBV Buna ziua! Lucrez in domeniu privat si în fisa postului am trecute si atributii de arhivare. Intrebarea este daca pot beneficia de spor de conditii ... (vezi toată discuția)
Prima nastere copil - cuantum ContSters285206 ContSters285206 Am inteles ca prima de nastere pt nasterea primului copil este de 2600lei.Este adevarat?Ce acte sunt necesare si unde se depun in Bucuresti ,sectorul6.Va ... (vezi toată discuția)
Prima instalare luxa.roman luxa.roman Buna ziua! Mi-am gasit recent un loc de munca undeva la zeci de km fata de orasul in care locuiesc si vreau sa stiu daca iau prima de instalare si cum trebuie ... (vezi toată discuția)