avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... optinerea titlui de proprietate dupa decesul paritilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

optinerea titlui de proprietate dupa decesul paritilor neridicat de ei

au decedat ambi parinti si frate nu a fost ridicat titlul de proprietate iar de la primarie au spus ca nu-l pot ridica trebuie pentru succesiune deoarece fratele meu decedat are 2 copii ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:54, 8 Septembrie 2010
Nu stiu daca mai sunteti in termen, dar faceti o declaratie notariala de acceptare a succesiunii de pe urma parintilor.
un parinte a decedat in anul 2005 iar al doilea pe 31 martie 2010 , dar nu au ridicat cind au fost in viata titlul de proprietate de la primaria din sat.cum pot obtine titlul de proprietate, document necesar pentru intocmirea dosarului de succesiune .Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
primesc, utilizator
sa faceti succesiunea, normal.
din ce am inteles, nu se poate face dezbaterea succesiunii fara titlul de proprietate
Deja sunt greu de urmarit atatea postari deschise pe aceeasi problema. Obtineti certificat de calitate de mostenitor si, cu ajutorul lui, ridicati titlul de la primarie. Apoi dezbateti succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
Mostenire petrovantea12 petrovantea12 Buna, dupa decesul ambilor parinti,eu fiind singurul mostenitor(fiu),pot beneficia de terenul lasat de ei,fara a avea act de mostenire? Trebuie sa dezbat ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate PaulaLidia PaulaLidia Cum pot obtine dreptul de proprietate in cazul in care un parinte e decedat si celalalt nu este in grad de a lua decizii?(In urma unui accident vascular in ... (vezi toată discuția)