avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcere la munca inainte de terminatere cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcere la munca inainte de terminatere cic

Buna.As dori sa stiu daca ma intorc la serviciu, inainte ca bebe sa faca doi ani ,mai beneficiez de alocatia de 200 ron pana ce face 2 ani bebe?
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 15:49, 7 Septembrie 2010
Da. Alocatia de stat este de 200 lei/luna pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani si 42 lei/luna pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani.

Daca ati beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului si va reluati activitatea veti primi si un stimulent in cuantum lunar de 100 lei pentru cresterea copilului pana la 2 ani (art.3 din OUG nr.148/2005).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)
La un contract de 4 ore pe o perioada nedeterminata,voi beneficia de indemnizatie? mihasava35 mihasava35 Buna ziua...Am terminat de curand concediul de crestere a copilului...Ptr ca abia l-am dat pe cel mic la cresa,o perioada,m-am reintors la munca,insa numai ptr ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil Elena Caldararu Elena Caldararu Buna seara! O cunostinta a nascut de 3 saptamani un copil. Problema e ca mama are doar 14 ani, a abandonat scoala pt a creste copilul. Se da alocatie de stat ... (vezi toată discuția)