avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE

VREAU SA PLATESC LA FINANTE CAS SI CASS,FIRMA MEA NEAVIND ACTIVITATE NU AM CONTABIL CA SA-MI EMITA VRE-UN INSTRUMENT DE PLATA,STIE CINEVA CUM AS PUTEA PLATI?(LA GHISEU LA FINANTE NU VOR SA-MI IA BANII FARA CEVA DISPOZITII DE PLATA.)
Cel mai recent răspuns: andreitulea , utilizator 18:50, 8 Septembrie 2010
Inspectorul va poate intocmi foi de varsamant.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
ContSters109653, utilizator
1.Puteti sa rugati inspectorul sa va intocmeasca foile de varsamant pentru ce aveti de plata, dupa cum v-a spus si d-na Maran Corina.

2. Intrati pe site-ul Agentiei Noationale de Administratie Fiscala si descarcati programul pentru intocmirea foilor de varsamant si le intocmiti singur: [ link extern ]

3. Intrebati in cercul dumneavoastra de cunostinte pe cineva care stie si rugati sa va intocmeasca foile de varsamant si sa va arate cum se procedeaza.
poti plati la trezorerie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)