avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... modificare program de legaturi personale cu minorul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

modificare program de legaturi personale cu minorul

In fapt ,acum un an am primit urmatorul program:''Obliga pe parata sa permita reclamantului sa aiba legaturi personale cu minorul , in sensul de a-l vizita la domiciliul paratei in prima si a treia saptamana din luna, sambata de la ora 11,00 la ora 18,00 si duminica de la ora 11,00 la ora 18,00. ''

In acest moment fiul meu a implinit 3 ani si 7 luni ,vorbeste ca un om mare ,poate manca neasistat si isi poate comunica dorintele .

As vrea sa modific programul de vizita la maxim maximorum la cat imi permite legea fara sa mai fiu obligat sa-l vizitez la domiciliul mamei, ci sa-l pot lua in weekend in vacante etc.

1.Care este maximum de program (va rog cat mai detaliat cu putinta )pe care pot sa-l cer conform codului familiei?
2.Ce sanse credeti ca am sa obtin maximum avand in vedere varsta copilului ?
3.Pot sa cer sa nu scoata copilul peste hotare in caz ca decide sa se marite in italia sau sa lucreze acolo ,daca minorul ii este incredintat ei ,s-o fi pronuntat vreodata acest lucru de catre o instanta ?

Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Florin111 , utilizator 22:47, 7 Septembrie 2010
Va multumesc foarte mult pentru exemplul concret de program pe care pot sa-l cer !!!
2 intrebari :
1.pot cere chiar mai mult decat in exemplul dvs sau cam astea sunt limitele maxime ?

2.pot cere ca mama sa fie obligata sa nu scoata copilul peste granita fara acordul meu (sau sa-i stabileasca domiciliul in strainatate ) in caz ca se marita sau isi gaseste un loc de munca in strainatate ? (imi este teama ca o sa-mi pierd practic copilul fiindca nu as putea in mod real sa mai am acces la el)
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa divort Desperados Desperados Buna ziua.In urma deciziei de divort...Am dat un copie-paste mai jos ,am niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.Cat timp copilul e la el il.poate duce in ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)