avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abuz de tratament medical fara stirea bolnavului.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abuz de tratament medical fara stirea bolnavului.

Am patit-o urat de tot, mama cu sora mea si cu viitorul ei ginere, m-au catalogat fiind alcoolist, mi-au bagat in mancare un medicament numit antaalcool, care pur si simplu ti se face rau de la bautura. Am fost la bar si am baut o bere (nestiind acest lucru ca am luat acest medicament) mi s-a facut foarte rau. Sunt un om care ii place sa bea, beau cateva beri pe zi, daca este sa ma imbat ma pun si ma culc, nu fac scandal si nu am avut niciodata probleme cu legea pe seama alcoolului, dar ei vad viitorul meu ajungand in santuri. Din moment ce am peste 18 ani, traim intr-o tara democratica, alcoolul este permis si eu vreau sa beau o bere, pot sa o beau fara imi zica ei ceva sau sa ma "drogheze" fara sa stiu eu. I-as putea actiona in judecata ? Intra cumva la caz penal ? Astept un raspuns.
Ps. Ma intereseaza doar partea legala si nu discutii despre cum ca ei iti vor binele si etc. Eu nu am de gand sa ma crestinesc la fel cum sunt ei.
Cel mai recent răspuns: careva , utilizator 22:20, 7 Septembrie 2010
nu se incadreaza la nicio fapta penala.
Puteti dovedi ca v-au pus antalcool in mancare?
Dar, mai ales: puteti dovedi cine anume - exact - a facut-o?

In plus, nu cred ca va doresc binele daca fac asa ceva - antalcool in combinatie cu alcoolul creste tensiunea arteriala.
Pot dovedi ca mi-au spus de antalcol numai dupa ce am baut (se scrie cu un singur o) este cutia acolo cu amprente, eu nu m-am atins de ea. Oricum as putea sa ii inregistrez. nu se pune problema. Am citit prospectul antalcolului:
Cea mai interesanta parte e asta:
[quote]După ingestia de alcool sunt posibile reacţii grave: deprimare respiratorie, colaps, aritmii cardiace, comă, convulsii, moarte[/quote]
[url][ link extern ] ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme minor cu parinti in divort karmy karmy Buna ziua. As avea si eu o intrebare: Sunt in divort si sotul meu a cumparat bilete la mare pt el si pt copil. In aceste conditii are dreptul sa-l ia de langa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)
Dubii in privinta casatoriei Benito Benito Sunt un cetatean roman in uk unde am cunoscut in urma cu aproximativ 2 ani o cetateana poloneza cu care intentionez sa ma casatoresc,dar apare o problema si ... (vezi toată discuția)