avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie exterioara apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie exterioara apartament

buna ziua
doresc sa imi izolez exterior apartamentul cu polistiren.stie cineva daca am nevoie de aprobare de la primariept aceasta lucrare?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:37, 9 Septembrie 2010
Da, aveti nevoie de avizul asociatiei de proprietari si de autorizatie de la primarie
Ce i se poate face cuiva care si-a izolat fara sa aiba nici aviz nici autorizatie ?
Amenda, de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica elaeco elaeco Buna ziua, Doresc sa va intreb daca este legal ca izolatia termica a peretilor exteriori pe care eu am facut-o din bani personali sa fie data jos de catre ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)