Va rog sa-mi explicati intelesul textului enuntat de Curtea de apel la termenul avut ,la un proces de recurs ,la care ambele parti au cerut judecarea in lipsa,iar Intimpinarea s-a depus cu 7 zile inainte de data procesului,asa cum s-a cerut in citatie:
'"Termen acordat pentru lipsă de apărare la solicitarea apelantei pârâte şi în vederea comunicării întâmpinării. Încheiere "
Multumesc.
Doarul s-a amanat intrucat apelanta-parata a solicitat
termen pentru lipsa aparare, in vederea angajarii unui avocat.
De asemenea, s-a amanat dosarul pentru a se comunica
intampinarea depusa la dosar.
Chiar daca s-a cerut judecarea in lipsa, daca apelanta parata s-a prezentat si a solicitat termen pt angajare aparator ,solicitand comunicarea intampinarii, toate acestea au prioritate , fata de solicitarea de judecare in lipsa a partilor.
Procesul l-am intentat eu,Primaria a facut recurs. Am depus Intimpinarea in termen,nu a aparut absolut nimic nou fata de prima judecata de la Tribunal,aceleasi motive invocate de ambele parti,aceleasi art. si Legi invocate in aparare .
La recurs oricum nu se vine cu nimic in plus ,se judeca doar Hotarirea primei instante,daca e corecta sau trebuie rejudecata.Primaria nu vine in proces cu proprii angajati de la juridic ? Isi pot angaja avocati ?!multumesc