avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati la intretinere;
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati la intretinere;

Va rog sa ma ajutati cu informatia legata de declaratia pe proprie raspundere ca nu realizez venituri.
Trebuie data in fata notarului asa cum am fost informat de catre reprezentantul asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:13, 8 Septembrie 2010
Declaratia pe proprie raspundere necesara in cadrul asociatiei,trebuie sa fie intocmita la notar
Dar de trait din ce traiti? Ca trebuie sa mancati, sa va platiti o intretinere, un autobuz, un sapun. Astea cum le platiti daca nu realizati venituri?
Daca va referiti la legea 175/2010 ea nu poate fi aplicata pentru ca nu are norme de aplicare inca.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala - documente noiembriesm noiembriesm 1) Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum procedati dvs in cazul in care un salariat ia in intretinere unul dintre parinti. Ce document solicitati: adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Penalizari anca fliurt anca fliurt la plata restantei ramase daca se achita integral se sterg penalitatile?' (vezi toată discuția)
Deducere personala romanik romanik Doresc sa stiu si eu din punct de vedere contabil (referitor legea 571/2003- art.56)ce acte trebuiesc depuse la dosar, de catre salariat, daca are sotia in ... (vezi toată discuția)