avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna. ce trebuie sa am in vedere cand cumpar un imobil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna. ce trebuie sa am in vedere cand cumpar un imobil?

vreau sa cumpar un apartament ,ce trebuie avut in vedere? as vrea sa stiu daca e ipotecat,sau altceva ... am inteles ca notarul poate afla daca e vandut ,ipotecat ...si mie ca cumparator ce imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 22:12, 7 Septembrie 2010
Cacumparator, va trebuie ... banii sa platiti pretul apartamentului si onorariul notarului care a verifica situatia juridica a apartamentului.

Ipotecile si alte eventuale probleme ale imobilului, se vad in extrasul CF pe care il veti primi si dvs. la semnare actelor (puteti chiar sa cereti unul inainte de la proprietar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat crisselena crisselena buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)