avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis?

In urma unui accident rutier pe care l-am avut in urma cu 3 ani, soldat cu vatamarea pasagerului din dreapta care a necesitat mai mult de 60 zile de ingrijiri medicale, instanta de judecata mi-a dat 3 luni de inchisoare cu suspendare. Din cauza acestei decizii permisul de sofer mi se anuleaza? daca da, cand pot face din nou scoala de soferi in vederea obtinerii unui nou permis? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:33, 8 Septembrie 2010
Se anuleaza, fara discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto elena_71e elena_71e Buna ziua!Am o ruda care este inculpat intr-un proces de vatamare corporala din culpa in accident de circulatie, victima a primit 56 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Morwin Morwin Buna ziua. Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in urma unui accident rutier ce a decedat o persoana. In hotarrea judecyoreasca nu scrie nimic de permisul ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto betisa betisa buna seara! tatal meu a avut un accident ACUM UN AN in urma caruia a omorat un om.as vrea sa stiu cand va mai putea conduce.dupa accident i s-a dat dovada ... (vezi toată discuția)