in 2003 Primaria Gherla a decis retrocedarea partiala a unui teren. Doar partiala deoarece pe partea neretrocedata s-a construit un bloc si s-a facut o alee, care se foloseste ca si drum de acces pentru autovehicole. Pentru partea neretrocedata am inteles ca urmeaza sa primim ca si despagubire unitati la FP si ca Primaria urmeaza sa trimita mai departe dosarul la ANRP. Saptamana asta(2010 septembrie) am solicitat un numar de inregistrare de la Primarie pentru a verifica stadiul dosarului la Bucuresti. Ni s-a comunicat ca nu s-a mai trimis dosarul la Bucuresti si ca am fost informati gresit de catre cineva de la Primarie in legatura cu trimiterea dosarului la Bucuresti.
Actionati in instanta pe primarul orasului G. pentru obligatia de a face, respectiv pentru inaintarea dosarului catre ANRP pentru suprafata de teren imposibil de retrocedat in natura.
Competenta apartine tribunalului si nu se platesc taxe de timbru. Succes.
Daca in decizia Primariei din 2003 de a retroceda partial imobiluil retrocedat nu se mentioneaza ca pentru partea neretrocedata se vor acorda despagubiri, atunci are rost trimiterea dosarului la ANRP?
Fond funciar
annanica7
Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)