avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere in 6 luni de la revenirea din concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere in 6 luni de la revenirea din concediu crestere copil

Buna ziua,

Am revenit de doua luni la serviciu dupa o perioada de cateva luni de concediu pt cresterea copilului, iar acum sunt presata sa-mi dau demisia altfel voi fi data afara. Stiu ca exista o perioada de 6 luni in care nu pot exista concedieri fara abateri grave, se aplica si in acest caz? sau numai in cazul concediului de ris maternal asa cum scrie in lege?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:28, 13 Noiembrie 2007
6 luni de la revenirea in activitate dupa concediu crestere copil nu se poate desface CIM pe motiv de necorespundere profesionala (aceasta fiind considerata perioada de reacomodare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cili1959 cili1959 Buna dimineata . Va rog sa-mi spuneti daca mai este exista undeva stipulata perioada cat angajatorul nu poate concedia salariata care s-a aflat in concediu ... (vezi toată discuția)
Restructurari functionari publici otilia_t otilia_t sunt functionar public si am fost in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani pana in data de 02.06.2010. institutia organizeaza examen pentru ... (vezi toată discuția)
Persoanele care ies din concediu pentru crestere copil Kiss Raluca Kiss Raluca O mama este aparata ( in pastrarea locului de munca) doar cand este in concediul de crestere copil sau si o anumita perioada dupa revenirea la locul de ... (vezi toată discuția)