avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna dimineata . Va rog sa-mi spuneti daca mai este exista undeva stipulata perioada cat angajatorul nu poate concedia salariata care s-a aflat in concediu crestere copil pana la 2 ani, la intoarcere la serviciu . Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 09:36, 30 Mai 2010
este vorba doar de concediere pentru necorespundere profesionala ... aceasta nu se poate efectua pe o perioada de 6 luni de la reintoarcerea la munca.
Angajatorul nu poate concedia salariata pe motivul necorespunderii profesionale , decat daca a trecut un termen de 6 luni(termen de reacomodare), in schimb angajatorul poate concedia salariata cu art.65 alin.1(restructurare) sau disciplinar daca este cazul art.61a coroborat cu art.264 f imediat cum a reinceput lucrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintorcerea din concediul de maternitate ileanagyurka ileanagyurka Buna ziua am citit subiectele de pe forum legate de reintoarcerea din concediul de maternitate,dar tot nu sunt lamurita daca exista o lege prin care ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la locul de munca asboss28 asboss28 daca o femeie este in concediu de maternitate pentru cei doi ani de zile si dupa aceea vrea sa se intoarca la locul de munca avut anterior nasterii, cei de la ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in campul muncii inainte de terminarea concediului de crestere a copilului mihaelapetrea mihaelapetrea Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu care sunt drepturile femeii care se intoarce la serviciu in timpul concediului de crestere a copilului (cel de 2 ... (vezi toată discuția)