avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prejudiciere imagine presa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prejudiciere imagine presa

buna ziua am o problema daca ma puteti ajuta. Sotia mea a avut o societate care acum are probleme si se considera ca a prejudiciat statul. In presa, intr-un ziar local a aparut un articol cu numele si prenumele intreg al sotiei si nu prescurtat cu initiala numelui de familie. Intrebarea e au voie in presa sa publice numele intreg???
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:40, 8 Septembrie 2010
Nu exista nicio interdictie legala in acest sens,dar jurnalistul rapunde pentru veridicitatea afirmatiilor sale.
Are dreptul sa solicite un drept la replica sau sa il actioneze in judecata pe acesta in masura dovedirii rapunderii sale
jurnalistul nu a facut nimic ilegal in demersul sau jurnalistic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere arma bettina_e@yahoo.com bettina_e@yahoo.com Sotul meu a detinut o arma neletala acasa, a fost plecat in Germania si nu am stiut de legea care a intrat in vigoare intre timp.Cand am luat cunostinta ... (vezi toată discuția)
Sunt functionar public si am fost denigrat in presa cu lucruri neadevarate ? aaxxxx aaxxxx sunt functionar public, ma bucur de onoare si reputatie dobindita de mine si famila mea de profesie medic , pret de 30 de ani . am fost denigrat si expus la ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelor de sportivi in jocurile online. Burvil Burvil Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal sa folosesc numele sportivilor pe un site? Mai exact este vorba de un joc asemanator cu cel organizat de un ... (vezi toată discuția)