Nu stiu cum sa procedez, va rog dati-mi un sfat daca se poate.
Am incheiat cu vanzatorul un antecontract in vederea cumpararii unui apartament cu doua camere la notariat dandu-i un avans pe care acesta la solicitat si urmand ca pana la data de 04.10.2010 sa facem si contractul de vanzare-cumparare si atunci sa-i dau diferenta de bani cu care ne-am inteles. Dansul doreste sa-si cumpere in acest timp o garsoniera in care sa se mute si din avansul pe care i l-am dat sa-si achite datoria la intretinere si sa dea avans la randul lui pentru garsoniera. Astazi m-a contactat telefonic dorind inca un avans motivand ca a cam cheltuit din bani si nu se mai incadreaza si sa mergem la notariat sa mai facem inca un antecontract . Se mai poate face inca un antecontract?
Dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare cand intru in posesia bunului? Si daca dansul nu are unde sa se mute motivand ca nu si-a gasit garsoniera din diferite motive si nu are unde sa se mute ce pot face?
Sper ca m-am facut inteleasa si va multumesc pentru un eventual raspuns.
buna seara.
puteti face act aditional la anetcontract prin care se va specifica ca mai platiti o suma de x lei.
predarea se va face la data pe care dvs o veti stabili.
daca nu pleaca va trebui sa il evacuati.
se mai poate face un act aditional la precontract.intrati in posesia casei la 30 de zile de la semnarea actului de vanzare-cumparare. dar trebuie specificata aceasta clauza in contract.