avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inselat si mintit pe banii mei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inselat si mintit pe banii mei

buna ziua!am o rugaminte de a ma ajuta cum sau ce sa fac?am avut un contract pe o durata de 1 an de zile cu un maneger din anglia,pentru a ma ajuta sa merg mai departe cu dansurile si cantatul.in acest timp el mia cerut sa i dau imprumut 2000 de euro ,bani pe care iam dat.acum contractul e incheiat si eu imi tot astept banii de 1 an de zile iar de facut nu am facut mai nimic cu dansurile si cantatul.menegerul pretinde ca acesti bani luati imprumut de la mine erau ca sa imi plateasca taxele,eu nu am stiut nimic din toate astea .va rog sa mi spuneti daca un meneger atata timp cat are un contract cere clientului banii pt a investii in el?pentru cine am scris e un prieten si din amandoua parti si maneger si client sant persoane foarte publice va rog dati-ne un sfat macar ce sa faca ,nu vrem sa ne punem presa-n cap dar daca nu avem incotro la asta vom ajunge.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: daniela andor , utilizator 21:42, 8 Septembrie 2010
depinde ce clauze contine contractul la care faceti referire.
buna!contractul nu contine clauze..... e contract tip.scrie in contract ca ea manegera se obliga sai ofere pe toata durata contractului de absolut tot ce are nevoie pt desfasurare si manegera isi lua parte din ce facea.deci manegera nu mai vrea sai dea acesti bani pe care clientul ia imprumutat ei ,pretinde ca ea a cheltuit cu el ,a investit in el .practic pe banii lui il duce de nas .multumesc pt ajutorul accordat
incercati sa obtineti ceva in scris de la respectivul manager prin care sa recunoasca ca a luat acei bani de la dvs si ce a facut cu ei si titnand seama ca in contractul incheiat cu dansul specifica ca se va ocupa personal de toate cheltuielile va puteti recupera banii.
succes
da a primit mail de la manegera cum ca a luat bani imprumut de la el ,si ce a facut cu ei ca ia platit taxele ,dar asta nu cred ca el trebuia sasi plateasca taxele asa cum a vrut ea ,trebuia instiintat de ceea ce vroia sa faca ea cu banii imprumutati de la el .va multumesc! o seara placuta .daca o da in judecata credeti ca are vreo sansa ?erau banii lui personali !multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camatarie mmariuss mmariuss am luat sub forma de imprumut bani si am facut la notar contract de imprumut cu ipoteca suma trecuta contine si dobinda cel de la care am luat este un prieten ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre pers fizice in vedere dezvoltare firma radulucian 22 radulucian 22 Buna seara! Am pe cineva care isi deschide o firma SRL, si vreau sa il ajut pt asta. ii fac un Contract de imprumut pe o suma intre noi ca PF. Vreau ... (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)