Am cumparat recent o masina, am facut contractul de vanzare-cumparare, am sunat la RAR pentru programare( am fost programata dupa vreo saptamana si un pic..), iar cand a sosit si ziua cea mare surpriza...MASINA E BLOCATA LA RAR. Care ar fi cauza? Cum as putea rezolva aceasta problema? Vanzatorul da bir cu fugitii ca el doar a luat-o si a revandut-o...sa scoata si el un ban...nici nu vrea sa mai auda de nimik. Are ITP valabil pana in 2012, facut anul acesta de cateva luni. Ce s-a putut intampla intre timp? in doar cateva luni? Unde ar trebui sa ma adresez? Cum mi-as putea recupera banii, sau macar sa inscriu masina? Mentionez ca masina arata foarte bine, desi pe acte e din 2001, arata ca noua, iar unul din inginerii de acolo de la RAR spunea ca porbagajul ei e dupa modelul din 2002. Va multumesc anticipat pentru raspuns...
Cereti motivarea scrisa a unei astfel de decizii. Dupa primirea raspunsului adresati-va unui avocat care sa va ajute pas cu pas in demersurile pe care le veti face la institutiile statului de care depinde rezolvarea situatiei.
Multumesc pentru raspunsul promt. Am mers pe firul fostilor proprietari si cel caruia i s-a blocat masina in RAR, a spus ca masina e taiata in 2 fata e din 2001, iar spatele, portbagajul din 2002. Cica nu a mers cu cine trebuia la RAR sa poata trece si l-a depistat ca are ceva schimbat si asa s-a aflat ca nu corespunde si au blocat-o...iar dansul ar fi vandut-o la piese de schimb. Acum intre cel ce "spune" ca ar fi vandut-o ca piese si mine mai sunt 2 proprietari. Unul despre care spunem ca stia totul in mod sigur iar celalalt care zice ca nu e vinovat ca nu a stiut nimic. In cazul acesta ce ar trebui sa facem? Cum ne-am putea recupera banii intr-un timp cat mai scurt? Luand-o pas cu pas la justitia din tara noastra vom umbla pe drumuri ani la rand si vom ramane si pagubiti.(par cam prea pesimista), dar sunt deznadajduita complet.
Am fost cu mașina la RAR sa fac itp-ul
Acolo mi-a blocat mașina la RAR din cauza la noxe și frâna de mâna
Ce pot sa fac ?
Pot sa fac itp la o alta stație ?!
Control rar
payty
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR.
Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)