Actul de adjudecare se elibereaza de obicei imediat dupa efectuarea platii integrale, sau cand suma de achita in rate, se face mentiune in actul de adjudecare.
Executarea silita dureaza pana la acoperirea integrala a obligatiilor debitorului inscrise in titlul executoriu si a cheltuielilor de exectutare, sau pana creditorului renunta la executare sau se perima executarea ....etc
Intrebarea este: se poate face evacuarea doar in baza actului de adjudecare sau trebuie si un proces? Eu sper ca ma voi intelege cu fostii proprietari si sa nu fie prea complicat,dar...
De obicei, cand bunul a fost adjudecat printr-un executor judecătoresc, acesta face şi evacuarea. Însă-şi actul de adjudecare constituie titlul executoriu de evacuare nemaifiind nevoie de un alt proces. Executorul trebuie să vă pună în posesia bunului adjudecat liber de orice sarcini.
Este un executor bancar,iar acesta nu mi-a spus cine face evacuarea.:">
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Evacuare fortata
Am si eu o intrebare destul de urgenta !
Un executor judecatoresc poate evacua silit pe fostul proprietar al unui apartament adjudecat la licitatie de un ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil
alirvag
as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el?
as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)